ctrl design interieurarchitectuur

Advies - Ontwerp - Visualisatie


Hoi ik ben Maarten Kurver en ben in 2007 begonnen met ctrl design interieurarchitectuur. Na mijn bouwkundige opleidingen ben ik naar de kunstacademie (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) gegaan om mij verder te ontwikkelen op het gebied van architectonische vormgeving. Op de kunstacademie heb ik mij verdiept in interieurarchitectuur en stedelijk interieur. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken op architectenbureaus en later bij een grote interieurbouwer als interieurarchitect.

In 2015 heb ik het ontwerplabel by ctrl design toegevoegd aan ctrl design interieurarchitectuur. Met dit label 3D print ik interieur elementen als lampen e.d. en heb ik een lesprogramma opgezet voor het basis- en vervolgonderwijs.

Tot op heden maak ik met veel plezier vele verschillende en uiteenlopende ontwerpen. Dit gaat om materiaalonderzoek, losse meubels, interieuradvies, concept ontwikkeling, exterieuradvies, winkelinrichting, enz. Mijn klanten zijn particulieren, bedrijven en de retail

Een goed ontwerp is voor mij een ontwerp dat: passend is voor de ruimte waar het voor bedoeld is, qua maatschaal verhouding een eenheid is, functie en ruimte goed met elkaar gecombineerd zijn en de sfeer en beleving aansluit bij de wensen van de klant.

 

 

Als interieurarchitect sta ik ingeschreven in het architectenregister onder nr. 4.000701.004. en bij de BNO (Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers)

KvK Enschede: 08166132