tutorials tinkercad

Advies - Ontwerp - Visualisatie


 

< by ctrl design > heeft een aantal tutorials gemaakt om in basis te kunnen werken met het tekenprogramma Tinkercad.

De tutorials staan hieronder weergegeven met de tijd erachter hoelang de tutorial duurt. Voor beginners raad < by ctrl design > aan om van boven naar beneden de tutorials te volgen. Op deze manier kom je in aanraking met alle aspecten van Tinkercad, zodat je daarna zelf aan de gang kan gaan met een eigen project.

Tinkercad layout  tijdsduur 3:18

Deze tutorial geeft een uitleg over hoe de layout van tinkercad eruitziet en waar de icoontjes voor staan.

Tinkercad verplaatsen  tijdsduur 5:02

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je vormen kan verplaatsen op het werkvenster en ten opzichte van elkaar.

Tinkercad spiegelen uitlijnen en roteren  tijdsduur 4:09

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je vormen kan spiegelen, uitlijnen en roteren op het werkvenster en ten opzichte van elkaar.

Tinkercad basisvormen  tijdsduur 15:44

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je basisvormen kan plaatsen en instellen. Dit gebeurt door het menu basisvormen door te lopen en daar meerdere vromen uit te halen en te bespreken.

Tinkercad groeperen tijdsduur 6:21

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je basisvormen kan groeperen en degroeperen. Hiermee maak je nieuwe vormen en haal je vormen uit vormen.

Tinkercad tafel tekenen  tijdsduur 8:16

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je met de basisvormen en alle eerder geleerde functies een simpele tekening kan maken welke ook 3D printbaar is.

Tinkercad bout en moer  tijdsduur 13:45

Deze tutorial geeft een uitleg hoe je met de basisvormen en alle eerder geleerde functies een iets moeilijkere tekening kan maken welke ook 3D printbaar is.

< by ctrl design > houdt de informatie op deze website zo nauwkeurig, betrouwbaar en volledig mogelijk bij.

Bij het samenstellen van de inhoud van deze website bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet correct is. < by ctrl design > kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden. < by ctrl design > is daarbij ook niet aansprakelijk voor de schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie en/of gegevens van links op deze website.

Er kunnen eveneens geen rechten worden ontleend aan de op deze site gepresenteerde informatie. Links naar andere internetsites, die geen eigendom zijn van < by ctrl design >, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site.